Forkæl dine former med lækkert undertøj

En kendt talemåde går på, at det er det indre, der tæller, og det kan der ikke herske nogen tvivl om. Også når det gælder garderoben, kan der være noget om det, for selv om det her er det ydre, vi ofte fokuserer på, fordi vi gerne vil se pæn ud over for andre. Her må man dog ikke glemme det indre, nemlig undertøjet, for hvis vi føler os smukke og dejlige med lækkert undertøj, vil det afspejles i vores ydre.

Mange singler tænker, at der ingen grund er til at iklæde sig flot undertøj, når der ikke er andre, der skal se det, men det ikke kun en partner, det handler om, når man tager lækkert undertøj på. Det kan nemlig også være til stor glæde for en selv at se sig i spejlet og opleve, hvordan et flot sæt bh og trusser kan fremhæve ens smukke kurver.

Dansk kvalitet siden 1952

Undertøj er ikke kun for de slanke, for med undertøj fra plaisir er der mange muligheder også for kvinder i store størrelser. Her kan du hylde dine former med blonder og snit, der gør dig stolt af dine former.

Undertøj til store kvinder har ikke altid været nogen fornøjelse at lede efter, for tidligere var udvalget ofte begrænset til ucharmerende genstande. I dag er det anderledes, for med plaisir er der meget at vælge mellem, og her går kvalitet hånd i hånd med komfort og skønhed.

Netop komforten er vigtig, både når det kommer til det ydre men absolut også til det indre. Undertøj, der gnaver eller kravler op, er ikke behageligt, og da kan det, der skulle have været en glad aften i byen blive en ubehagelig affære. Med undertøj fra plaisir er du sikker på, at komforten er i orden, og at du kan føle dig skøn uden at bekymre dig om dit undertøj.

Plaisir er et dansk mærke, som siden 1952 har kærtegnet danske kvinders kroppe, og virksomheden trækker derfor på mange års erfaring indenfor lingeri. De senere år har plaisir haft et stadig større fokus på de store størrelser i erkendelsen af, at der her var et behov, således at også kvinder med lidt flere kilo end gennemsnittet kan føle sig skønne og godt tilpas i lækkert undertøj.