Gør dine kære glade

En af de klart bedste følelser man kan få som menneske er når man får gjort sine nærmeste glade eller stolte på den ene eller anden måde. Denne følelse er dog ikke sådan bare lige at få skabt. Det kan for rigtig mange mennesker være svært både at få gjort sine nærmeste glade men ikke desto mindst den anden vej, hvilket betyder, at man også selv skal vise sin glæde når andre gør en selv glad. Jeg vil i nedenstående komme med forskellige bud på, hvordan man kan opnå dette.

De 4 muligheder er

  • Del ud af dine følelser og glæde
  • Skab minder med dem
  • Brug din tid på noget de elsker

Del ud af dine følelser og glæde

Den første og nok reelt også bedste mulighed er, at man skal dele ud af ens følelser og dele ens glæde med ens nærmeste. For at de kan begynde med at vise deres følelser og glæde kræver dette oftest, at man selv baner vejen frem. Derfor skal man selv starte med at gøre dette overfor de selvsamme personer som man gerne vil gøre glade. For hvilken bedre måde er der at gøre andre glade på end ved at fortælle dem, hvor meget de betyder for en og hvor glad man er for dem.

Skab minder

Den næste mulighed er via at skabe minder sammen med de selvsamme personer. Dette kan for mange være svært og er desværre ikke noget man bare sådan lige kan skabe uden videre. Men en god måde at forsøge at forcere dette på er via oplevelser, hvor man netop kan skabe disse henne. Her er der et væld af muligheder, hvorigennem man kan opnå dette. Dette kan være alt lige fra en fodboldtur til Djurs sommerland.

Brug din tid på noget de elsker

Den sidste mulighed er at bruge din egen tid på noget som dine nærmeste elsker at bruge deres tid på. På denne måde formår man at vise ens nærmeste at man værdsætter dem og gerne vil bruge sin tid på noget som de netop elsker. Her er der flere kvinder især, der elsker at shoppe og sidde og lege med ens shoppevarer. Her er det meget populært at sidde og personificere ens Christina armbånd, da der findes et væld af charms hertil.