Gør sommerhuset klar til salg

Skal du sælge dit sommerhus snart? Du er måske lidt i tvivl om hvad du skal sørge for og hvilke ting, der skal være på plads før salget. Har du ikke styr på tilstanden af dit sommerhus, kan det komme til at koste dig dyrt. Læs videre og find ud af hvordan du gør dit sommerhus klar til salg.

Du skal til at sælge dit sommerhus fordi der skal ske noget nyt og du vil måske gerne ud i verden i stedet. Når du skal sælge dit sommerhus er det vigtigt at du får en tilstandsrapport til sommerhus, hvis du vil forsikre dig mod uventede hæftelser år efter du har solgt dit sommerhus. Det er ligeså vigtigt at få denne forsikring, som når du skal sælge dit hus. En tilstandsrapport agerer lidt ligesom en forsikring, der beskytter dig i mod køber og hvad han eller hun oplever som fejl i sommerhuset, som du skal betale for. En tilstandsrapport er helt frivillig, men det giver dig ro i maven når du skal sælge dit sommerhus.

De samme regler gælder når du skal sælge dit sommerhus, som hvis du skulle sælge dit hus når det kommer til tilstandsrapport og ejerskifteforsikring. Det betyder at det ikke er et krav for dig at få en tilstandsrapport til sommerhus, men de fleste vælger at få det lavet alligevel. Det gør de nemlig fordi, det er en sikrer én mod uforudesete skader eller mangler, som sommerhuset kan have. En tilstandsrapport fritager dig alt ansvar for potentielle skader, der kan dukke op efter du har solgt dit sommerhus til køber. Læs mere om tilstandsrapport til sommerhus.

Botjek hjælper dig

Så skal du sælge dit sommerhus og jagte nye eventyrer, så sørg for at du kan springe ud i nye oplevelser fri for bekymring. Botjek sender en professionel ud til dig, og kan hurtigt udarbejde en tilstandsrapport til sommerhus til dig. De opdager skader og mangler i dit sommerhus for dig og som køber potentielt kan opdage i fremtiden. De sikrer dig derfor mod pludselige regninger, som køber ikke skal stå til ansvar for.