Køb Legetøj til Børnene der Aldrig Går af Mode

Vi kommer ikke udenom, at det koster rigtigt mange penge, at have børn. For de fleste af os er det dog mere end pengene værd: der er bare ikke noget der kommer op på siden af, at være blevet forældre til et  barn. Det betyder dog ikke, at man bare helt kan ignorere de finansielle udfordringer der ofte er forbundet med at have etableret en familie. Man må i stedet tænke sig godt om, og træffe gode valg, så man ikke spilder sine penge, men i stedet får dem brugt på bedst mulig vis.

Den værste situation er dog når man formår både at bruge mange penge og skuffe sit barn. Det er heldigvis ikke noget der sker særligt tit, men det er altid en risiko man påtager sig, når man køber en gave til sit barn. Det betyder at der til hver eneste fødselsdag og hver eneste juleaften er en risiko for, at din dyrt købte gave ikke falder i god jord. Det kan gøre virkeligt ondt på både os selv, og på vores børn.

Selv når det lykkes at finde en gave, som barnet bliver rigtigt glad for, så er der stadig en risiko for, at legetøjet kun er noget de finder sjovt den første uge. Selv i legetøjsverdenen er der mode og trends at tage højde for. Når Disney lancerer en ny film, så er der altid en masse legetøj i samme tema. Det er en oplagt gave, hvis man gerne vil glæde et barn, der har forelsket sig i det univers Disney har præsenteret på skærmen. Problemet med at følge moden er imidlertid, at den hurtigt skifter. Den flotte Elsa dukke er det bedste i verden når barnet får gaven, men en uge senere, er det noget andet end Frozen der er moderne, og så bliver dukken aldrig rørt igen.

Det er også enormt frustrerende: ingen kan lide at bruge mange penge på noget, der kun glæder ens barn i en uge. Det optimale er altså, hvis man kan finde noget legetøj i en fornuftig prisklasse, som børn altid vil blive glade for at få i gave, og som ikke går af mode. Findes der mon sådan en ultimativ gave derude? Det kan du tro!

Det er selvfølgeligt gode gamle lego vi snakker om. Lego er en genial form for legetøj fordi det er alsidigt og kreativt. Børn kan slippe deres fantasi fri, og bruge Lego’en til at skabe lige det, de har lyst til. Lego er samtidig forholdsvist billigt, og det kan tilføjes til en voksende samling. Man kan aldrig få for mange legoklodser. Vi kan også historisk se, at Lego har formået at holde sig populært igennem tiden: det går altså ikke af mode.