Lunt undertøj til vinterferien

Det er altid en fornøjelse at drage afsted til alperne, når vinteren er på sit højeste og sneen glimter fra tinderne på de smukke bjerge. At være i vinterlandet er som et være i et eventyr, og det er altid vidunderligt at stå på ski. Tænk at glide ned ad de snoede løjper og slå de helt rigtige sving i kurverne. Det er sundt for både krop og sjæl, og alle burde have en skiferie foræret hver eneste vinter. Og har man det rigtige tøj på, så behøver man ikke at fryse.

Og beklædningen til skiferien begynder inderst inde. Med godt skiundertøj er du sikret mod kulden indefra. Det er lunt og godt og sidder meget behageligt, så du kan holde hele dagen ude på pisterne. Med skiundertøj inderst og godt skitøj henover, så kan det ikke gå helt galt, når du skal indtage den hvide verden på ski. Det kan godt betale sig at begynde inderst med lunt skiundertøj. Det lægger bunden til en skøn dag i sneen.

Smukt design inderst inde

Der er en del skiundertøj, som bare er praktisk og lunt og godt. Det skal jo ikke ses alligevel, når man er ude på pisterne. Men har man alligevel en svaghed for det smukke og skønne, så kan man også få skiundertøj fra Kari Traa, som er helt vidunderligt smukt at se på. Og ikke alene er det smukt, det sidder også fantastisk.

Kari Traa er selv en erfaren skisportskvinde, som nu har kastet sig over design af lækkert skiundertøj. Det kommer alle skiglade kvinder til gode, og det er fantastisk at gå med. Man holder hele dagen på pisterne med undertøjet fra Kari Traa, og når man er hjemme i varmen på hotellet, så går det fint som fritidstøj.

Det fantastiske alpeland

De alpine områder er helt eventyrlige om vinteren, når tyk sne har dækket det flotte bjerglandskab. Det er et drømmeland, et eventyrland. Et sted, hvor man virkelig kan hygge og have det sjovt. Og de lange dage på ski i det bjergrige terræn er sundt for både det fysiske og mentale helbred.