Mødebooking der sørger for det hele

Er jeres nuværende mødebooking system for bøvlet? Bruger medarbejderne for meget tid på at finde det rigtige lokale til de mange møders behov? Mødeplanlægning behøver ikke at være kompliceret. Med et moderne mødebooking system kan du nemt administrere og planlægge møder, så både gæst og mødebooker oplever et naturligt flow.

Til dit morgenmøde har du en enkel besøgende til møde og efter frokost får du tre gæster på besøg, hvor I samtidig har en videokonference med den fjerede, som taler med fra et andet land. Dine møder er alsidige – derfor skal dit mødebooking system kunne følge med dine de de besøgendes behov.

Mødeplanlægning der sparer tid

Pronestor Planner er et system der naturligt kan integreres med Outlook og Office 365, som medarbejderne allerede kan genkende. Det gør brugen af systemet ligetil og nemt for alle parter. Du kan booke et møde uanset om du er ved din computer, telefon eller tablet – det er praktisk og mindsker tidsspild fordi du altid har dit mødebooking system lige ved hånden.

Men du kan mere end bare at booke et lokale. To møder er ikke ens og derfor skal du kunne tilpasse lokalets faciliteter med mødets behov. Med Pronestor mødebooking system kan får du bedre overblik over lokaler og hvor mange pladser der er, så der ikke står en gæst og mangler en stol.

Et system der er integreret med køkkenet, betyder også at du nemt kan give besked om cateringbehovet til det enkelte møde. Du kan nemt bestille forplejning og varer til dine deltagere og køkkenpersonalet kan med et hurtigt klik se hvilken service der er brug for og dermed klargøre det til mødet.

Med dette mødebooking system bliver hverdagen og arbejdsflowet mere strømlinet. At man kan arbejde på tværs af afdeling og lokation, gør at man sparer tid i kommunikationen og forenkler processen i mødeplanlægningen.

Medarbejdere behøver ikke at gå fra deres plads eller ringe rundt for at aftale og koordinere med kantine eller reception – møde, forplejning og udstyr kan i stedet effektivt bookes med få klik fra computeren eller telefon. Det er slut med forvirrende kalendere. Administrér dine møder med en integreret planner!