Når basisgarderoben skal opdateres

Selvom det kan være utroligt kedeligt at gå på tøjindkøb, er det noget, der engang i mellem må til. Ikke mindst basisbeklædningen er det vigtigt at have på plads, så man aldrig løber tør for f.eks. underbukser. Læs med her og få tips til det vigtigste, når du skal opdatere din basisgarderobe.

Det kan være til stor irritation, hvis alle strømperne i skuffen er hullede eller ens dame regnfrakke er fra forrige århundrede og man ikke vil være bekendt at vise sig i den, men det er der heldigvis råd for.

Det skal du have i din basisgarderobe

Regntøj

Regntøj kommer man ikke udenom, når man bor i et til tider regnfuldt land som Danmark, og er man kvinde er det naturligvis en dame regnfrakke, man har brug for. Måske har man ikke brug for den så tit, men når man har, er det guld værd at kunne finde den frem fra skabet og tage den på, inden man bevæger sig ud i regnen. Særligt praktisk er det, hvis man f.eks. er på vej til jobsamtale eller måske reception, så har man ikke lyst til at ankomme drivvåd. En dame regnfrakke er altså et af de vigtigste emner i basisgarderoben.

Undertøj

Selvom en dame regnfrakke er vigtigt, er det ikke det eneste slags tøj, man ikke kan undvære. Også undertøj er en del af din faste garderobe, og det kan være en god idé en gang imellem at gennemgå alt sit undertøj og smide det slidte ud. Herefter kan man gå ud og købe, hvis man mangler f.eks. trusser, undertrøjer eller BH’er. Måske kan man købe det samtidig med sin dame regnfrakke, så har man sparet en tur til Magasin eller hvor man nu handler.

Strømper

Strømper må man naturligvis heller ikke gå ned på, så ligesom med undertøj kan man f.eks. på dage, hvor man virkelig keder sig gennemgå alle sine strømper og gå til tøjcontaineren med dem, som ikke længere kan bruges. Når man køber strømper, kan man med fordel købe mange ad gangen, så man ikke skal afsted på strømpeshopping så tit.