Når menneskets bedste ven skal have en slapper

En hver hundeejer har sikkert prøvet at lære sin hund at den ikke skal ligge i sofaen. Nok er den menneskets bedste ven, men sorte poter i sofaen, der går grænsen alligevel. Men den pelsklædte gode ven kan godt have meget svært ved at forstå denne regel. Når dens bedste ven må ligge i sofaen, hvorfor må den så ikke? En smart måde at løse problemet på er at give hunden et tilbud, den ikke kan afslå. En blød plads til den alene. Dens helt eget sted, hvor den kan slappe af.

En hundekurv med et blødt tæppe kan gøre underværker, når man skal lære sin hun ikke at ligge i sofaen. Hvis den gør et forsøg på at hoppe op, så kan man vise den hen til sin kurv og sige “læg dig” og måske give den en godbid. Det kan tage lidt tid at lære en hund at bruge sin hundekurv i stedet for sofaen, men det kan godt lade sig gøre. Her har mennesket en fordel fremfor hunden, nemlig tålmodigheden og vedholdenheden. Og en hundekurv kan være virkelig rar at ligge i.

Alt til hundens velbehag

Man kan finde en hundekurv på nettet, hvis man vil. Man kan også finde hundesenge og andet godt, som hunden kan bruge, når den skal have sig en morfar. Hos Plantorama kan du finde mange forskellige udgaver af både hundesenge og kurve. Og der er helt sikkert en, som vil falde i den hunds smag. Det er en god ide at måle sin hund først, inden man går på indkøb. For størrelsen skal jo helst passe, så menneskets bedste ven ikke skal ligge med benene udenfor sengen.

Et havecenter med hundeting

Plantorama er meget mere end et havecenter. Her kan du også finde skønne ting til hjemmet. Du kan finde stueplanter og akvarier. Og du kan altså også finde en hundekurv, hvis det er det du leder efter. En hundekurv, der passer lige til din helt egen bedste ven. Som den kan ligge i og slappe af, når I kommer hjem efter en lang tur i skoven.