Sådan får du den smukkeste have

Sætter du også pris på en æstetik når det kommer til haven? Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af haven, så kan nye planter, træer og blomster gøre meget. Det er ikke sikkert, at du kan nå det hele denne sommer, men så kan du glæde dig til næste år, hvor haven er fyldt med nye skud. Mange blomster, træer og planter skal nemlig udplantes udenfor sommersæsonen, derfor er det en god idé at planlægge. Læs med her.

Når foråret kommer frem, sker der mange og nye spændende ting. Det er altid en fryd for øjet at se naturen komme i live igen og blomstre. Hvis du har en have som trænger til nye farver, liv og forandring, så kan et være du skal plante noget nyt.

Et smukt Magnolia træ i haven

Hvis du sætter pris på de smukke blomster, som pryder træerne i forårs månederne, så er et Magnolia træ lige noget for dig. Der findes rigtigt mange sorter indenfor Magnolia træ, hvor kendetegnende kan være blomsternes farve. Man kan faktisk få et Magnolia træ som busk også, hvis det er mere en præference.

Magnolia træ findes i både Østasien og i Nordamerika, og i Kina er det faktisk et tegn på renhed og oprigtighed. De yndige blomster som kommer på et Magnolia træ er slet ikke til at stå for på grund af deres skønhed. På Plantorama’s hjemmeside kan du læse meget mere om Magnolia træ. Her kan du finde mere information om både udplantning og beskæring blandt andet.

Få inspiration fra de Japanske haver

Japan kan noget helt specielt, når det kommer til smukke haver. Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal gribe dit haveprojekt an, så kig eventuelt efter inspiration online. Du kan skabe din helt egen oase i din have med smukke blomster, planter og dekorationer, som giver masser af ro og velvære.

En japansk have kan være et sted, hvor du kan fordybe dig og finde harmoni. Det handler nemlig om at være tæt på naturen. Når det kommer til design af din have, så er det kun fantasien, som sætter grænser.