Stop Med at Spilde Penge på Smarte Kosttilskud

Uanset hvilken form for træning man laver, så er det hårdt arbejde. Vi kommer ganske enkelt ikke udenom, at enhver form for træningsrutine er noget der kræver, at man knokler virkeligt hårdt. Det er dog noget vi er villige til at gøre, fordi vi har nogle mål, vi gerne vil opnå. Vi træner for at opnå et eller andet: et sundere liv, en flottere krop, øget styrke eller noget helt andet. Så længe vores træningsrutine bringer os tættere på vores mål, så kan vi typisk finde motivationen til, at blive ved med at lægge kræfterne i.

Det betyder dog ikke, at vi ikke ville være villige til at tage en genvej. Det er tværtimod en evig fristelse, som vi næsten ikke kan lade være med at fantasere om. Forestil dig lige, hvis du kunne komme tættere på dit mål uden at skulle arbejde hårdere, end du allerede gør? Eller hvis du ligefrem kunne komme sovende til dit mål! Det ville da være et vaskeægte mirakel. Det er trods alt resultaterne vi er ude efter, og ikke nødvendigvis den proces, som vi hidtil har brugt for at arbejde os imod dem.

Det betyder at vi hurtigt bliver fristede, når sådan en genvej bliver præsenteret for os. Det er noget producenterne af kosttilskud hurtigt har fundet ud af, og de bombarderer os derfor dagligt med reklamer for produkter, som de lover kan give dig dine drømmeresultater hurtigere og nemmere end nogensinde før. Der er selvfølgeligt en masse lovgivning omkring hvad man må love i en reklame, men selv hvis producenterne overholder disse, så finder de stadig kreative måder at lokke os til at købe deres smarte kosttilskud.

Vi håber så inderligt på at finde en genvej, at vi meget let overtaler os selv til, at det er værd at prøve. Men tro mig: den genvej findes ikke. Ikke endnu i hvert fald.

Der er helt sikkert kosttilskud der kan assistere dig i din træning. Der er masser af studier der har vist, at proteinpulver og kreatin kan hjælpe med at opbygge muskler. Det producenterne ikke fortæller dig er, at du kan drage fuld fordel af disse positive effekter med billig proteinpulver og billig kreatin. De ting der bevisligt hjælper os med træningen er simple og let tilgængelige ting, som sælges overalt. Udbuddet af disse basale produkter er så stort, at konkurrencen tvinger prisen i bund, og det er jo en god ting for dig som forbruger.

Men producenterne af kosttilskud vil gerne tjene så mange penge så muligt. Så i stedet for at sælge dit billigt proteinpulver, så finder de en måde, at få deres proteinpulver eller kreating til at lyde som om det er en fantastisk og innovativ ting, der vil give dig muskler mens du sover. Men det eneste du får ud af, at betale den højere pris for deres produkter er deres løgne og branding. Så stop med at spilde penge på smarte kosttilskud, og hold dig i stedet til de ting, vi ved der virker – og som er overraskende billige!